Sztárok és diéták: Így tartják formában magát Madonna

Madonna a század egyik legnagyobb POP ikonja. Trendszetterként divatirányzatok meghatározója volt a 80-as évektől, mindig top formában állt a világ elé. Energikusan mozog még a hatvanadik születésnapján túl is. Nézzük meg, milyen étrend biztosít elég energiát számára, úgy hogy bomba formáját is meg tudja tartani.

Madonna Workout and Diet: Trainer Craig Smith From Hard Candy ...

Madonna: A zóna diéta híve
Súly: 50 kg, Magasság: 161 cm, Életkor: 61 év

Az énekesnő és producer tánccal, erősítő edzésekkel, jógával és egészséges étrenddel tartja fitten magát. Kizárólag organikus eredetű ételeket eszik évtizedek óta (főleg gyümölcs, zöldség, teljes kiőrlésű gabonák, természetes cukrok és hal).

A zóna diéta alapja a szénhidrátok, zsírok és fehérjék 40/30/30 arányú fogyasztása napi 3 főétkezéssel és 2 kisebb evéssel. Madonna szintén követi a makrobiotikus táplálkozást, ami kerüli a tejet, a cukrot és a húst. Ezen kívül Madonna sok lenmagot fogyaszt, ami nem csak Omega 3-ban gazdag, de jó hatással van a fogyásra is.

Mozgás:
Az erősítő tornagyakorlatok mellett görkorcsolyázik és Ashtanga jógázik. Az új amerikai sport, a Gyrotonic nagy szerelmese is. Ez a táncot, a jógát, asz úszást és a tai-chit elegyíti. Madonna napi 3 órát edz.