Ez a latin szépség, Sofia Vergara bomba alakjának titka! – Videó

A 49 éves színésznő alakját a nála jóval fiatalabbak is megirigyelhetik!

Sofia Vergara színésznő, producer és modell, az egész világ imádja az alakításait. Amellett, hogy inspiráló a karrierje, nők milliói vágyakoznak egy olyan test után, ami neki van.

Étkezés

A fitt és egészséges test elengedhetetlen a munkájához, így mint a legtöbb hollywoodi sztár, ő is odafigyel az egészséges táplálkozásra és mozgásra. Az edzője, Gunnar Peterson elmondta, Sofia az jól felépített, egészséges, de nem megvonáson alapuló diéta híve. A hétköznapokon nagyon egészségesen étkezik, így hétvégente megengedi magának párat a kedvenc fogásaiból. Az étkezése a rengeteg zöldségen és sovány húsokon alapul.

Edzés

Sofia sokat edz személyi edzőivel, ha munkája engedi, heti ötször lent van a teremben. Általában 50-60 perces edzéseket végez. Mint kiderült, kardiózni nem igen szeret, a konditermi edzésekhez igazítva biciklizik vagy taposógépezik negyed órát. Ha ti nem engedhetitek meg magatoknak, hogy személyi edzővel végezzétek a termi gyakorlatokat, mutatunk egy videót, ahonnan le tudjátok másolni a színésznő rutinját!