Nehezen megy egyedül a Ring Run futóversenyre készülés? Csábítsd magaddal a barátaid is! Társaságban jobb edzeni!

A Ring Run fotóversenyen már 2018-ban is indultak nagyobb baráti csapatok, Jó társaságban még nagyobb az élmény. De a felkészülés során is sokat jelent a közösség motiváló ereje, érdemes futó társakkal készülni a július 20-i kihívásra.

 

 

Te is biztos észrevetted már, hogy sokkal könnyebb úgy mozogni, ha van, aki támogat benne. A futás sokkal nagyobb buli, ha valaki ösztönöz és eljár veled, így segít az utadon. Szerencsésnek mondhatod magad, ha vannak olyan barátaid, akiket régről ismersz, és már előtted is futottak. Azonban ha egy közeli ismerősöd sem hajlandó futni, de még csak sportolni sem, akkor nehezebb helyzetben vagy. Éppen ezért összegyűjtöttünk pár tippet, amivel futásra bírhatod a lustább barátaidat, megkönnyítve ezzel a saját dolgod.

 

Vidd el vásárolni!

Emlékezz vissza, téged mennyire lázba hozott, amikor a gardróbod felét futós cuccokra cserélted. Vidd el különböző boltokba, mutogasd meg neki a különféle futócipők közül a legmenőbbeket, és a futóruházat összes kiegészítőjét. Igen, valószínűleg ez a csel a lányoknál sokkal jobban válik be, de talán vannak olyanok az erősebbik nem táborában is, akik szintén vevők az új cuccokra.

 

Kezdd lassan!

Ha a haverod teljesen „szűz” ebben a témában, és az utóbbi pár évben nem edzett semmit, érdemes először egy nagyon lassú, nagyon rövid, szomszédoknak integetős körre elvinned, amit ő is élvez, és nincs az az érzése közben, hogy a halálán van. Így nem lesz ezzel kapcsolatban abszolút rossz tapasztalata. Nagyon fontos, hogy ez után a rövid kör után is azt éreztesd vele, hogy milyen nagyszerűen csinálta, és hogy ha így folytatja, egy kis gyakorlás után kemény versenytársad lesz. Nincs ember, akit ez ne ösztönözne.

 

Vesd be a „kapcsolataidat”!

Amennyiben vannak futó ismerőseid, akiket egy-egy edzés vagy verseny alkalmával ismertél meg, nyugodtan mutasd be neki őket. Ha azt érzi majd, hogy ő az egyetlen a társaságban, aki kimarad ebből a szuper élményből, biztosan kedvet kap majd hozzá. Ha vannak kedvenc futós oldalaid, magazinjaid, vagy kedvenc futó példaképed, azt is oszd meg vele. Hidd el, ami neked motivációt jelent, az nála is beválhat. Teljesen mindegy, hogy az illető milyen nemű, a szép, futó lány bloggerek a leghatásosabbak. A nőnemű barátokban a versenyszellemet kelti fel, a férfiakat pedig egyszerűen ösztönzi, ha látják, milyen csinosak a futó lányok!