Amikor élmény motivál: Ring Run Race futóverseny 2019,a Hungaroringen

Sokszor felvetődik a kérdés, miért jó futni. Ezer és egy válasz van, de én mindenkinek azt mondom, hogy számomra azért, mert olyan élményeket szerzek a futásaim során, amiket egyszerű hétköznapokon nem élhetek meg. Különleges helyeken, extrém körülmények között, vagy kihívásokkal tűzdelt versenyeken még ütősebb a hatás. Ezért is lesz egyedi 2019. július 20-án a Ring Run a Hungaroringen.

A szenvedésekkel teli téli edzések alatt szükség van olyan motivációra, ami hajt minket. A kitűzött célokat szinte minden sportoló maga elé szokta képzelni. De sokszor olyan pillanatok teszik emlékezetessé az edzésünket/versenyünket, amikre nem is számítunk. Ilyen lehet például, amikor a behavazott Pilis tetőn őzekkel találkozunk egy terepfutáson. Vagy amikor a Dolomitokban bringázunk, és megismerjük azt a szerpentint, amin kedvenc versenyzőnk elszökött az élmezőnytől. Esetleg az IRONMAN versenyen találkozunk azzal az apukával, aki fogyatékkal élő fia álmát teljesítve, csónakban és kerekesszében viszi magával gyerekét a 226 km-es távon. Ezeket az élményeket csak úgy tapasztalhatjuk meg, ha ott vagyunk, ha el tudunk futni az erdőbe, ha van erőnk és kitartásunk teljesíteni ezeket a kihívásokat.

A Hungaroring legendás pályáján futni is olyan egyedi lehetőség, amiért érdemes edzeni, ami motiváló cél lehet. Ráadásul itt mindenki megtalálhatja a saját felkészültsége szerinti kihívást, hiszen több távon is lehet indulni. Akár csak egy körön (4 km) is kipróbálhatjuk, milyen perspektívából láthatják a F1-es versenyzők a kanyarokat, hogyan néz ki a boxutca élőben, vagy milyen éles tud lenni egy rázókő a sikánban. A 12 km-en és a félmaratoni távon indulók már azokat az emelkedőket is érezni fogják a lábukban, amiket a TV közvetítés alatt nem is veszünk észre.

 

Az autósport szerelmeseinek kötelező.

A saját határaikat feszegetőknek jó alkalom a megmérettetésre.

Az élményt keresőknek pedig egy egyedülálló lehetőség.

Gyorsan vagy lassan, egy km az egy km, de nem mindegy, hol futod. Ring Run Race.

NEVEZÉS: http://ringrun.sport4you.hu/