Brutális, hogy milyen formában van a 60 éves Palik László

Palik László januárban töltötte be a hatodik X-et, mégis csúcsformában van. Még mindig fontos szerepet játszik a műsorvezető életében a sport.

Néhány napja hihetetlen fotót osztott meg az Instagram oldalán Palik, amitől még a fiatalok álla is leesik. Egy edzőteremben emel hatalmas súlyokat, mintha nem is számítana az életkora.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Palik László Hivatalos (@laszlo.palik) által megosztott bejegyzés

Állítása szerint pedig szeret hatvanéves lenni, amin ő maga is meglepődött, egy másik posztjában erről ki is fejtette a véleményét:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Palik László Hivatalos (@laszlo.palik) által megosztott bejegyzés

A tegnap megjelent videónkban – ahol a Polgár házaspár volt a vendégünk – sokat beszélgettünk az idő múlásáról. És ott valahogy azt találtam mondani, hogy szeretek 60 éves lenni. Ez csak úgy kijött belőlem akkor és ott. Aztán hazafelé azon gondolkodtam, hogy ezen én magamtól még soha nem gondolkodtam, de valójában nagyon így érzem. Én ennek a kornak csak az előnyeit érzem és élvezem mert nem vagyok beteg, gond nélkül tudok sportolni, szóval semmiben nem vagyok korlátozva. Hittel hiszem, hogy ez nagyban életmód kérdése. Ti hány évesek vagytok? Szeretitek a korotokat? És mit tesztek meg az egészségetekért?