Kövesd az edzőnő gyakorlatait a tökéletes fenékhez!

A norvég edzőnő hihetetlen energiával és elszántsággal edz, ami meg is látszik csodálatos alakján. Ha érdekel a tökéletes alváz titka, akkor érdemes követni a gyakorlatokat!

Jannicke Hustad úgy véli fontos, hogyan edzünk. Nem elég csak edzeni, okosan kell csinálni. Na és hogyan lehet okosan és keményen edzeni?

  • Fontos a gyakorlatok közben a jó technika
  • Váltakozzon a nehéz és könnyű edzési időszak
  • A gyakorlatoknál változatos számú ismétlés legyen
  • Fontos, hogy legyen 2-3 perc szünet, ha nagy terhelés mellett végzünk gyakorlatokat, illetve tartsunk 1-2 perc szünetet, ha kisebb terhelés mellett, és több ismétléssel edzünk

Nemcsak maga az edzés a fontos, hanem az életmód és az egészségi állapot is. És hogy mit kell megtennünk a jobb egészségi állapot előtérbe helyezése érdekében? Az edzőnő erre is válaszol.

Alvás: Próbáljuk meg elérni a 7-9 óra pihentető alvást egész évben.

Hidratálás: Ügyeljünk arra, hogy a nap folyamán elegendő folyadékot igyunk. Tipp: Egy kancsó víz legyen a hűtőben, és vigyünk magunkkal egy üveg italt, amikor kilépünk az ajtón.

Aktivitás: Ügyeljünk arra, hogy egész nap aktívak maradjunk még az edzésen kívül is. A kirándulások, a házimunka, a boltba járás például olyan dolgok lehetnek, amelyek segítenek ebben.

Fehérjék: Győződjünk meg róla, hogy elegendő fehérjét kapunk a nap folyamán az étkezésekhez.

Hasznos tanácsai mellett, azt is megtudhatjuk milyen gyakorlatokat szeret a leginkább végezni, ha a fenék formálásáról van szó. Ezeknek a gyakorlatoknak (öv guggolás, hack guggolás, bolgár hasított guggolás) a helyes kivitelezését videón is megmutatja az edzőnő.

Érdemes még ma elkezdni beépíteni a gyakorlatait az edzéstervünkbe, és a tanácsait is feljegyezni, hiszen két gyermekes anyukaként elképesztő formái nem hazudnak!