Fogyás kellemesen? Narancsbőr eltüntetése lemondások nélkül?

A gyakran fogyókúrázók legnagyobb problémája, hogy rengeteg lemondással, kellemetlenséggel, verejtékkel és éhezéssel jár számukra néhány kiló leadása is. Nos, az alábbiakban nekik igyekszünk egy kellemes közérzetet és fogyást egyaránt előidéző módszert, illetve annak néhány fajtáját bemutatni.

A masszázs a sportolók által is kedvelt, a keringést és a regenerálódást elősegítő, a wellness iparban is egyre divatosabb módszer, ami ráadásként még a fogyásban is segíthet!

Fontos tudni, hogy a felesleges zsírpárnák, lerakódások a szervezetben mindig valamilyen méreganyag megkötését, semlegesítését is szolgálják, ezért eltávolításukhoz szükséges a sok folyadék bevitelével is gyorsítható méregtelenítés és ezzel együtt a nyirokrendszer aktivizálása.

A kezelés alkalmazásával megszűnik a szöveti nyirokpangás, az anyagcsere „hulladék”- és salakanyagai pedig hamarabb kiürülnek. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok előbb az érpályába, majd a vér útján a májhoz, illetve a vesékhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak. Egy hatékony zsírszövetet stimuláló technika ötvözésével kiváló eredményeket lehet elérni a testsúlycsökkentés és a cellulitis mértékének csökkentése, illetve állapottól függően teljes eltüntetése terén is. Mivel a kezelés egy része lokális, így szabályozható, hogy mely testrész legyen intenzívebb vagy kevésbé intenzív hatásnak kitéve, ezáltal pedig látványos alakformáló hatást érhetünk el. A kezelés személyre szabott. Az aktuális adottságok és célok határozzák meg a terápia felépítését. illetve a kiegészítő kezelések szükségességét (szauna, testtekercselés, mély meleg terápia stb.).

Nézd meg ezt is: Mit tegyünk a narancsbőr ellen

Drasztikusabb, de szintén a masszázs hatásmechanizmusára épülő módszer a zsírtörő masszázs, amelynek során rendkívül intenzív, radikális, speciális masszázsfogások segítségével a zsírsejtek tartalmát a kiválasztó rendszer irányában mobilizálják a kényes súlyfelesleggel rendelkező területekről. Fizikailag is érzékelhető megnyilvánulásai a zsírsejtek térfogatának redukciója következtében csökkenő testrészméretek. A fokozott vérkeringés és anyagcsere következtében a bőr rugalmasságának, feszességének fokozódása a zsírsavak ürülése miatt és a narancsbőr (cellulitis) csökkenése ugyancsak fontos hozadékai a zsírtörő masszázsnak.

Fontos megjegyezni, hogy csodaszer nem létezik. A különféle technikák, eljárások csak egyéni erőfeszítéseink hatványozására, sokszorozására alkalmasak. A túlsúly vagy cellulitis az ember adottságainak és életmódjának eredményét tükrözik, és a tartós változás záloga csakis a célhoz szükséges életmódváltás lehet.