Segít a fogyásban és eltünteti a narancsbőrt?! Létezik kellemes megoldás!

A gyakran fogyókúrázók legnagyobb problémája, hogy rengeteg lemondással, kellemetlenséggel, verejtékkel és éhezéssel jár számukra néhány kiló elvesztése is. Nos, az alábbiakban nekik igyekszünk egy kellemes közérzetet és fogyást egyaránt előidéző módszert, illetve annak néhány fajtáját bemutatni.

Cellulit fogyasztó masszázs tanfolyam | Vatera Sztárajánlatok

A masszázs a sportolók által is kedvelt, a keringést, a regenerálódást elősegítő a wellness iparban is egyre divatosabb módszer, ami mint látni fogják még a fogyásban is segíthet.

Fontos tudni, hogy a felesleges zsírpárnák, lerakódások a szervezetben, mindig valamilyen méreganyag megkötését, semlegesítését is szolgálják, ezért eltávolításukhoz szükséges a sok folyadék bevitelével is gyorsítható méregtelenítés és ezzel együtt a nyirokrendszer aktivizilása.

A kezelés alkalmazásával megszűnik a szöveti nyirokpangás, az anyagcsere „hulladék”- és salakanyagai pedig hamarabb kiürülnek. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok előbb az érpályába, majd a vér útján a májhoz illetve a vesékhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak. Egy hatékony zsírszövetet stimuláló technika ötvözésével kiváló eredményeket lehet elérni a testsúlycsökkentés és a cellulitisz mértékének csökkentése illetve állapottól függően teljes eltüntetése területén is. Mivel a kezelés egy része lokális így szabályozható, hogy mely testrész legyen intenzívebb, vagy kevésbé intenzív hatásnak kitéve így látványos alakformáló hatást érhetünk el. A kezelés személyre szabott Az aktuális adottságok és célok határozzák meg a terápia felépítését illetve a kiegészítő kezelések szükségességét (szauna, testtekercselés, mély meleg terápia és így tovább).

Drasztikusabb, de szintén a masszázs hatásmechanizmusára épülő módszer a zsírtörő masszázs, melynek során rendkívül intenzív, radikális, speciális masszázsfogások segítségével a zsírsejtek tartalmát a kiválasztó rendszer irányában mobilizálják, a kényes súlyfelesleggel rendelkező területekről. Fizikailag is érzékelhető megnyilvánulásai a zsírsejtek térfogatának redukciója következtében csökkenő testrész méretek. A fokozott vérkeringés és anyagcsere következtében a bőr rugalmasságának, feszességének fokozódása a zsírsavak ürülése miatt és a narancsbőr (cellulit) csökkenése, ugyancsak fontos hozadékai a zsírtörő masszázsnak.

Fontos megjegyezni, hogy csodaszer nem létezik. A különféle technikák, eljárások csak egyéni erőfeszítéseink hatványozására, sokszorozására alkalmasak. A túlsúly, vagy cellulitisz, az ember adottságainak és életmódjának eredményét tükrözik és a tartós változás záloga csakis a célhoz szükséges életmód váltás lehet. Ellenkező esetben a változás nem lesz tartós.

Rövid kereséssel lehet találni oktató videókat az interneten, de mi is ajánlunk egy olyan ízelítőt, amit otthon, egyedül is kipróbálhattok: