Augusztus 20-kinyílnak a kapuk, a SZURKOLÓK számára is bejárható lesz a HUNGARORING

Aki ott volt 2018-ban és 2019-ben a Ring Run Race futóversenyen, tapasztalhatta, hogy olyan helyekre is be lehetett jutni, amit általában a Formula 1 vándorcirkusza birtokol. A sztároktól hemzsegő Paddock terasz, a boxutca, de még a rajtrács sem látogatható általában, de 2020 augusztus 20-án újra a futóké lesz a főszerep, mindent meg lehet nézni közelről.

Megannyi izgalmas objektum van elzárva a világ elöl, sok helyre nehezen lehet bejutni. Ilyen a Hungaroring GP pálya is. Persze vannak nyílt napok, de a száguldozó autók miatt akkor sem lehet verseny közben a pálya izgalmasabb kanyarjaihoz eljutni. A Ring Run Race futóversenyen a nézők, szurkolók is szabadabban mozoghatnak. Remek fényképeket lehet lőni, tavaly is a rengeteg kép került fel a közösségi médiába. Érdemes nézegetni ezeket a fotókat, inspiráló a képanyag.

A helyszín adottságaiból adódóan az infrastruktúra is tökéletesen szolgálja ki a Ringre érkezőket. A fő épület vizes blokkjai kulturált körülményeket biztosítana. A rajt előtti könnyítést itt nem kényszerből telepített műanyag illemhelyiségekben kell megoldani, és a verseny után mindenki számára nyitva lesznek a nagy zuhanyzó szekciók.

Várunk mindenkit, akár az egész család elkísérheti a versenyzőjét. Érdemes már most feljegyezni a naptárba a dátumot: 2020.08.20.. Ezen a napon még inkább igaz lesz, hogy:

Az autósport szerelmeseinek kötelező.

A saját határaikat feszegetőknek jó alkalom a megmérettetésre.

Az élményt keresőknek pedig egy egyedülálló lehetőség.

Gyorsan vagy lassan, egy km az egy km, de nem mindegy, hol futod. Ring Run Race.

információ/nevezés: http://ringrun.sport4you.hu/