Ez a recept a bizonyíték arra, hogy nem minden fitneszkaja unalmas vagy kiábrándító! Az a legfontosabb, hogy ügyeljünk az egyensúlyra, tehát egy adag húshoz két adag zöldséget fogyasszunk! Íme, így készül a Churrasco Steak!
Hozzávalók
- 400 gramm friss, megtisztított hátszín vagy bélszín, ízlés szerint
- 1 evőkanál vaj
- 1 evőkanál limelé
- 1 teáskanál friss rozmaring
- 1 teáskanál tengeri só
- 1 teáskanál fekete bors
Elkészítés
- Fogjunk egy bordázott serpenyőt és hevítsük fel!
- A marhahúst kétfelé vágjuk, nagyjából 200 grammos darabokra, majd mindkét oldalán finoman megsózzuk.
- A vajat a serpenyőben felolvasztjuk.
- Majd hozzáadjuk a fűszereket és ráültetjük a húsokat. Egyenletesen sütjük a steak mindkét oldalát, nagyjából 15 percig. Közben folyamatosan locsolgatjuk a vajas-fűszeres szósszal.
- Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, majd salátaágyra ültetve azonnal tálaljuk!
Jó étvágyat!