Churrasco steak: a fitneszkaják Ferrarija!

Ez a recept a bizonyíték arra, hogy nem minden fitneszkaja unalmas vagy kiábrándító! Az a legfontosabb, hogy ügyeljünk az egyensúlyra, tehát egy adag húshoz két adag zöldséget fogyasszunk! Íme, így készül a Churrasco Steak!

Hozzávalók

  • 400 gramm friss, megtisztított hátszín vagy bélszín, ízlés szerint
  • 1 evőkanál vaj
  • 1 evőkanál limelé
  • 1 teáskanál friss rozmaring
  • 1 teáskanál tengeri só
  • 1 teáskanál fekete bors

Elkészítés

  • Fogjunk egy bordázott serpenyőt és hevítsük fel!
  • A marhahúst kétfelé vágjuk, nagyjából 200 grammos darabokra, majd mindkét oldalán finoman megsózzuk.
  • A vajat a serpenyőben felolvasztjuk.
  • Majd hozzáadjuk a fűszereket és ráültetjük a húsokat. Egyenletesen sütjük a steak mindkét oldalát, nagyjából 15 percig. Közben folyamatosan locsolgatjuk a vajas-fűszeres szósszal.
  • Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, majd salátaágyra ültetve azonnal tálaljuk!

Jó étvágyat!