SPORT4YOU Mozgásfeszt 2024 – Milyen programokkal várunk?

A kérdés inkább az, hogy mivel nem. Ugyanis annyira széles körű programkínálattal készülünk a 2024 áprilisára, a SPORT4YOU Mozgásfesztre, hogy talán még a 3 nap is kevés lesz, hogy mindet kipróbáld. De aggodalomra semmi ok, hiszen azért is rendezzük tematikus blokkokba a repertoárt, hogy mindenki könnyedén ki tudja választani, mi az, ami a leginkább testhez álló számára.

Ahogyan azt már korábban is hangsúlyoztuk, ne egy klasszikus expóra számíts, ám ennek ellenére természetesen lesznek olyan hagyományosnak mondható programelemek is, mint kiállítás és vásár, csak mindezt „újracsomagolva”, egyedi köntösben tálaljuk. A Sportkonyha szekcióban egyébként szó szerint is.

Amire biztosan számíthatsz a SPORT4YOU Mozgásfeszten:

  • Információt gyűjthetsz különböző sportokról
  • Kipróbálhatsz új mozgásformákat
  • Tesztelhetsz sporteszközöket
  • Indulhatsz is különböző versenyszámokban
  • Ismert sportolók és a teljesítményvadászok beszámolóit hallgathatod, technikai bemutatókon, interaktív előadásokon, workshopokon vehetsz rész
  • Gyakorlati szabadtéri főzőműhelyeken kóstolhatsz finomabbnál finomabb falatokat
  • Sport- és szabadidős ruházati cikkeket, kiegészítőket és felszereléseket vásárolhatsz
  • Ügyességi vetélkedőkön teheted magad próbára, a helyszínen felépített akadálypályákon és egyéb installációkon

Sport4You Mozgásfeszt

A fesztivál alapelve, hogy minden egy helyen megtalálható legyen, így valamennyi tartalmi elemnek van gyakorlati (kipróbálás, részvétel), edukatív (hol, hogyan), valamint TCR (felelős közösségi lét) lába is.

Stratégiai partnerünk Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton, a Balatont megkerülő, egykörös futóverseny.

XVIII. ULTRABALATON rajtja előtt 3 héttel várjuk az egyéni indulókat és a csapatokat is, hogy itt közösen ráhangolódjanak a várva várt eseményre. Felállítunk majd egy versenyközpontot is, ahol már a rajtcsomagokat is át lehet venni és bármit meg lehet kérdezni a szakértő kollégáktól.

Kövess minket!

Vár áprilisban a SPORT4YOU Mozgásfeszt; addig is folyamatosan jelentkezünk friss hírekkel és újdonságokkal weboldalunkon, valamint a Sport4you közösségi csatornáin – kövess minket!

Sport4You Facebook-oldal

Sport4You Instagram-oldal