SPORT4YOU Mozgásfeszt 2024 – Lehet-e új a nap alatt?

Mi hiszünk abban, hogy lehet! Elrugaszkodva a klasszikus kiállítás és vásár koncepciójától, a SPORT4YOU Mozgásfeszt 2024 megszervezésével most egy olyan interaktív találkozóra invitálunk, ahol valós párbeszéd alakulhat ki a kiállítók és a látogatók között. Lehetőség van az információtranszferre, a kipróbálásra és az élményszerzésre, hogy olyan útravalóval térhess haza a rendezvényről, amit szó szerint és átvitt értelemben is bele tudsz építeni a mindennapjaidba.

A SPORT4YOU Mozgásfeszt, amelynek a BOK Rendezvényközpont ad otthont 2024. április 12. és 14. között, a legjobban talán így jellemezhető:

MOZGÁS, ÉLMÉNY, KIHÍVÁS kezdőknek, haladóknak és profiknak egy helyen.

Miért lesz hiánypótló rendezvény a SPORT4YOU Mozgásfeszt?

​​- A 2024-es tavasz legnagyobb szabású szabadidős mozgás tematikájú tesztparkja, kiállítása és vására vár.

– Egy igazán különleges, ATTRAKCIÓKKAL TELI HELY, ahol egy időben informálódhatsz, tanulhatsz, kipróbálhatsz és részt vehetsz; mindezt azzal a céllal, hogy közös családi aktív élményeket szerezz, amelyek veled maradnak a fesztiválon innen és túl.

– Egy valóságos ÉLMÉNYKAVALKÁD, ahol valamennyi korosztály, a teljesen kezdőtől egészen a haladóig megtalálja a neki leginkább vonzó kikapcsolódási formát, programot és a felfedezésre váró helyeket.

– INSPIRÁCIÓBÁZIS, sőt, a rendezvény interaktivitása okán inspirációtranszfer, ami figyelmet kelt, ismertet, részvételre és kipróbálásra ösztönöz, valamint számos lehetőséget mutat, hogy a fesztivál során szerzett élményeket később újra átélhesd.

Sport4You Mozgásfeszt

Stratégiai partnerünk Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton, a Balatont megkerülő, egykörös futóverseny.

Kövess minket!

Vár áprilisban a SPORT4YOU Mozgásfeszt; addig is folyamatosan jelentkezünk friss hírekkel és újdonságokkal weboldalunkon, valamint a Sport4you közösségi csatornáin – kövess minket!

Sport4You Facebook-oldal

Sport4You Instagram-oldal