SPORT4YOU Mozgásfeszt 2024 – Másként kell mozognunk!

Miért, mi változott? Röviden: minden. Bővebben: megváltoztak a környezeti tényezők és a fogyasztói szokások is. Ez betudható egyrészt a felgyorsult világnak, az információs társadalom rohamos fejlődésének; másrészt a home office elterjedése is ugyancsak szerepet játszik az eddig megszokottaktól jelentősen eltérő igények kialakulásában. Ezért is szervezzük meg 2024 tavaszán a SPORT4YOU Mozgásfeszt névre keresztelt interaktív sportparádét!

SPORT4YOU Mozgásfeszt
Forrás: Canva

Megváltozott szokásokra reagál 2024-ben SPORT4YOU Mozgásfeszt!

Alapvetően a következő tendenciák figyelhetők meg, amikkel nekünk, mint a SPORT4YOU Mozgásfeszt szervezőinek számolnunk kell:

Ki a szabadba az irodából, lakásból! – Továbbra is szeretnénk ápolni a társas kapcsolatainkat, a rengeteg számítógép mögött töltött idő után vágyunk rá, hogy személyesen, a szabad levegőn találkozzunk másokkal. Éppen ezért a kültéri aktivitások fellendülése töretlen.

Azonnali szükségletek kielégítése – És ez a tendencia már nem csupán a Z-generáció sajátja. Ennél fogva azok a mozgásformák nőttek a legtöbbet, amik akár az „ajtóból kilépve” is űzhetőek.

Az „élet-sportok” kerültek előtérbe – Olyan mozgásformákat részesítünk előnyben, amelyek a sportérték mellett szórakoztatóak is, és ezáltal az életünk szerves részévé válhatnak akár hosszú távon is.

„Multitehetségek” lettünk  A sokszínűség iránti igény a szabadidős aktivitások terén is tetten érhető, itt a különböző sporttevékenységek kombinációjában manifesztálódik.

Tudatosabb vásárlói magatartás  „Mire van valójában szükségem?” – jelenleg már ez határozza meg a fogyasztói hozzáállást.

A fenti kihívásokra reagálva, azokból levonva a tanulságot, úgy gondoljuk, hogy a SPORT4YOU Mozgásfesztnek arról kell szólnia, hogy az aktív kikapcsolódást keresők új generációját tartsuk vagy hozzuk játékba azáltal, hogy kitárjuk a lehetőségek ajtaját, amelyen az érdeklődőknek csak át kell lépni.

SPORT4YOU Mozgásfeszt

Találkozzunk 2024 tavaszán a SPORT4YOU Mozgásfeszten!

Ugye ezek után nem is lehet kérdés, mi lesz a programod 2024. március 12. és 14. között? Szeretettel várunk a BOK Rendezvényközpontban a SPORT4YOU Mozgásfeszten, egy aktív kikapcsolódással és amatőr tömegsportokkal kapcsolatos programkínálatot és termékeket felvonultató interaktív sportparádén!

Stratégiai partnerünk Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton, a Balatont megkerülő, egykörös futóverseny.

XVIII. ULTRABALATON rajtja előtt 3 héttel várjuk az egyéni indulókat és a csapatokat is, hogy itt közösen ráhangolódjanak a várva várt eseményre. Felállítunk majd egy versenyközpontot is, ahol már a rajtcsomagokat is át lehet venni és bármit meg lehet kérdezni a szakértő kollégáktól.

Kövess minket!

Vár áprilisban a SPORT4YOU Mozgásfeszt; addig is folyamatosan jelentkezünk friss hírekkel és újdonságokkal weboldalunkon, valamint a Sport4you közösségi csatornáin – kövess minket!

Sport4You Facebook-oldal

Sport4You Instagram-oldal