Mert kell egy hely – SPORT4YOU Mozgásfeszt 2024 a BOK Rendezvényközpontban!

A 2024. április 12. és 14. között megrendezendő SPORT4YOU Mozgásfesztnek a BOK Rendezvényközpont ad otthont. A 20 000 m2 alapterületű helyszínen 24-nél is több sportágat ismerhetnek meg az érdeklődők. A háromnapos interaktív sportparádén mintegy 15 000 látogatóra számítunk, akiket több mint 100 kiállító és közreműködő vár ezen a hiánypótló eseményen! Te ott leszel?

A lehető legjobb helyszínen várja az érdeklődőket a SPORT4YOU Mozgásfeszt!

A BOK Rendezvényközpont a Budapest Sportcsarnok 1999. évi pusztulása után került felépítésre. Az „A” és „C” rendezvénycsarnokok 2006-ban készültek el. A létesítmény évek óta Magyarország legkorszerűbb rendezvényhelyszíne, évente több mint 120 eseményt fogad be.

SPORT4YOU Mozgásfeszt

Könnyű megközelíthetőség, remek kialakítás

A kitűnő megközelíthetőség és az ingyenes parkolóhelyek jelentős száma nagy segítség a vendégeknek. A belső terek oszlopok nélküli kialakítása, a szekcionálhatóság, a különtermek, valamint a helyszínen működő étterem teljes körű catering szolgáltatása is roppant vonzó a rendezvényes partnerek számára.

Térkép: https://goo.gl/maps/23RMibrq88GXdCmZ8

Ugye veled is találkozunk 2024. április 12. és 14. között a SPORT4YOU Mozgásfeszten, a BOK Rendezvényközpontban?

Stratégiai partnerünk Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton, a Balatont megkerülő, egykörös futóverseny.

XVIII. ULTRABALATON rajtja előtt 3 héttel várjuk az egyéni indulókat és a csapatokat is, hogy itt közösen ráhangolódjanak a várva várt eseményre. Felállítunk majd egy versenyközpontot is, ahol már a rajtcsomagokat is át lehet venni és bármit meg lehet kérdezni a szakértő kollégáktól.

Kövess minket!

Szeretettel várunk áprilisban a SPORT4YOU Mozgásfeszten; addig is folyamatosan jelentkezünk friss hírekkel és újdonságokkal weboldalunkon, valamint a Sport4you közösségi csatornáin – kövess minket!

Sport4You Facebook-oldal

Sport4You Instagram-oldal