Csapatépítő a Hungaroringen? Fuss az egész vállalattal a Ring Run futóversenyen!

A csapatépítő szó, furcsa szinonimája az alkoholos állapotban elkövetett mindenféle céges bulizásnak. Vannak kifejezetten csapatépítő tréningekre szakosodott vállalkozások, ők minden elképzelhető és elképzelhetetlen dologra rá tudják mondani, hogy jó közösség építő. De a sporttal kapcsolatos kohéziós erőt nem kell túlmagyarázni, a sport alapból minden résztvevőt összeköt. Ezért lehet remek alkalom egy vállalati, vagy baráti társaságnak a Ring Run futóverseny, ahol egymásért is küzdenek a résztvevők.

Mindenki futott már az életében, ez a mozgásforma senkitől nem idegen, ezért csak a megfelelő motivációt kell megteremtenünk, és könnyen meggyőzhetünk bárkit egy futóversenyen indulásra. Persze a táv meghatározásánál már figyelembe kell venni az erőnlétet, állóképességet. Azok, akik nem futnak rendszeresen a Margitsziget körbefutása is gondot jelenthet. Számukra a Ring Run azért lehet ideális, mert három táv közül választhatnak. Akár 4 vagy 12 km-en is kipróbálhatják magukat a munkatársak, az edzettebbek pedig félmaratonon bizonyíthatnak. Több értkategóriában lehet majd eredményeket elérni, bárki, bármilyen távon indulhat. A legnagyobb csapatot is értékeljük, az össz befutó időket is számításba vesszük, és a leggyorsabb „céges” kört is díjazzuk.

 

Az erőbeosztás, a csapatok taktikai érzéke, a közös cél elérése mind olyan feladat elé állítja a csapattagokat, amiket együtt oldanak meg. Egymásért, a csapatért futva olyan emberek is harmóniába kerülnek szűkebb közösségükkel, akik addig szociálisan teljesen érzéketlenek voltak

Nemcsak a komolyabb gondolatokért olyan népszerűek a vállalati csapatépítők, hanem a lazulás is része az átlagos tréningeknek. Nincs ez másképp a Ring Run Hungaroring futásán sem, ez is hatalmas buli. A futás közben termelt endorfinon kívül az ikonikus környezet is adott a jó hangulathoz, és a befutóban mindenki felszabadultan ünnepli a csapat sikerét.

A nevezésnél tüntessétek fel a csapatnevet, így tudjuk majd az értékelésnél külön kategóriába sorolni a közös teljesítményt.

 

Részletek és nevezés: http://ringrun.sport4you.hu/