Motiváció a futáshoz: Ring Run Race a Hungaroringen

Sokan kezdtek sportolni a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások miatt. Az egészségmegőrzés, az elhízás megelőzése, esetleg a több szabadidő kéztette mozgásra a most kezdőket. De a korlátozások megszűntek, újra dugókban araszolással pocsékoljuk az időnket, és a szabadabb mozgásunkra is vannak egyszerűbb megoldások, mint az izzasztó futás. Ilyenkor van szükség a különleges motivációra, ami miatt érdemes folytatni a megkezdett munkát. Ki kell jelölni egy versenyt, egy célt, egy olyan álmot, amit elérhetetlennek gondoltunk még pár hónapja. FÉLMARATON A HUNGARORINGEN!

Sokszor felvetődik a kérdés, miért jó futni. Ezer és egy válasz van, de én mindenkinek azt mondom, hogy számomra azért, mert olyan élményeket szerzek a futásaim során, amiket egyszerű hétköznapokon nem élhetek meg. Különleges helyeken, extrém körülmények között, vagy kihívásokkal tűzdelt versenyeken még ütősebb a hatás. Ezért is lesz egyedi 2020 augusztus 20-án a Ring Run a Hungaroringen.

A Hungaroring legendás pályáján futni is olyan egyedi lehetőség, amiért érdemes edzeni, ami motiváló cél lehet. Ráadásul itt mindenki megtalálhatja a saját felkészültsége szerinti kihívást, hiszen több távon is lehet indulni. Akár csak egy körön (4 km) is kipróbálhatjuk, milyen perspektívából láthatják a F1-es versenyzők a kanyarokat, hogyan néz ki a boxutca élőben, vagy milyen éles tud lenni egy rázókő a sikánban. A 12 km-en és a félmaratoni távon indulók már azokat az emelkedőket is érezni fogják a lábukban, amiket a TV közvetítés alatt nem is veszünk észre.

 

A Hungaroring versenyzésre optimalizált aszfaltcsíkján sokkal biztonságosabban, sokkal nyugodtabb körülmények között tudunk futni, így ezen a versenyen szabadon használhatók az elektronikus szórakoztató eszközök (pl. fülhallgató), sőt, akár babakocsit tolva is lehet indulni.

 

Az autósport szerelmeseinek kötelező.

A saját határaikat feszegetőknek jó alkalom a megmérettetésre.

Az élményt keresőknek pedig egy egyedülálló lehetőség.

Gyorsan vagy lassan, egy km az egy km, de nem mindegy, hol futod. Ring Run Race.

 

NEVEZÉS: http://ringrun.sport4you.hu/