Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/whatever/sport4you.hu/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/misc.php on line 9

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/whatever/sport4you.hu/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 644

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/whatever/sport4you.hu/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
A jóga hét aranyszabálya | Sport4you

A jóga hét aranyszabálya

Sokan csak most ismerkednek ezzel e népszerű mozgásformával, nem biztos hogy mindenkinek alap az a pár szabály amit érdemes betartani. A hatásos jóga hét alapszabálya itt!

Képtalálat a következőre: „YOGA RULES”

 

  1. Ne jógázzunk tele hassal! Legkorábban az utolsó étkezést követően két órával kezdjük a gyakorlatokat!
  2. Ne engedjük, hogy kizökkentsenek a nyugalomból, kapcsoljuk ki a telefonunkat, és minden zavaró hatást zárjunk ki!
  3. Az összes gyakorlat alatt egyenletesen, folyamatosan lélegezzünk, kerüljünk a lélegzet visszafojtását vagy a túl nagy levegő vételét!
  4. A jóga nem egy teljesítménysport! Ha fájdalmat tapasztalunk, azonnal hagyjuk abba az adott gyakorlatot, és kerüljük a hasonló mozgásokat egy ideig!
  5. Fogadjuk el és tartsuk tiszteletben határainkat! Nem mindenki képes minden pozíciót végrehajtani.
  6. A jóga befejeztével hagyjunk elegendő időt magunknak, hogy lelkünk-testünk újra a hétköznapok ritmusát tudja felvenni!
  7. A gyakorlat teszi a mestert. Jobb, ha naponta keveset gyakorlunk, mint ha ritkán sokat. Akinek kevés ideje van, inkább kevesebb gyakorlatot végezzen, de azt lassan és alaposan!