Ring Run Race futóverseny teljesítése a cél?!?! Három dolog, amitől magabiztosabb futó leszel!

 

Nem akarsz a Hungaroring aszfaltján bizonytalankodni a rajt pillanatában? Készülnél a augusztus 20-i futóversenyre? Nem érzed jól magad, mert félénk vagy, és úgy érzed mindig, hogy valamit rosszul csinálsz? Ha nem érzed magad jól a bőrödben, ne csüggedj! Minden fejben dől el, még ha most úgy is érzed, hogy nem neked való ez a dolog, és ezen semmi sem segít. Íme, három dolog, amitől magabiztosabb leszel futás közben.

Mutasd meg, ki a főnök!

„Azokon a napokon, amikor azon kapom magam, hogy egyszerűen csak nem mennék edzeni, arra hagyatkozva, hogy nem fér bele a napomba a futás, emlékeztetnem kell magam egy dologra. Arra, hogy eddig sohasem bántam meg, hogy elindultam. Valamiért jó érzés és büszkeséggel tölt el, amikor arra gondolok, hogy hány kifogással kellett megküzdenem eddig, amik a fejemben keringtek, és hányszor győztem” – mondja Sharon Gallant, profi triatlonversenyző.

Ne becsüld alá a mélypontokat!

Vannak olyan edzések, ahol minden jól megy. Gyors vagy, lendületes, fáradhatatlan. Ezzel nincs gond, élvezd ki őket. De ne becsüld alá azokat a futásokat sem, amikor nem megy olyan jól, hiszen nem visz a lábad. „Volt olyan, hogy futás közben csak egy meztelen csigához tudtam hasonlítani magam, de mégis csináltam tovább, hiszen hiába érzem azt, hogy gyenge vagyok, és nem fog menni, ha megcáfolhatom ezt azzal, hogy végigcsinálom” – vélekedik erről Sharon.

Keményen a terepen!

Vannak, akik szeretik, és vannak, akik gyűlölik, de senki sem tagadhatná, hogy a terepfutás nagyon kemény munka. Íme, Lora Mays véleménye erről a dologról: „Semmi sem fogható ahhoz az érzéshez, amikor végzel egy terepfutás edzéssel, erősnek és legyőzhetetlennek érzed magad”.

 

 

 

Érdemes már most feljegyezni a naptárba a dátumot 2020.08.20, hiszen idén még inkább igaz lesz, hogy:

Az autósport szerelmeseinek kötelező.

A saját határaikat feszegetőknek jó alkalom a megmérettetésre.

Az élményt keresőknek pedig egy egyedülálló lehetőség.

Gyorsan vagy lassan, egy km az egy km, de nem mindegy, hol futod. Ring Run Race.

információ/nevezés:

http://ringrun.sport4you.hu/