Igazi családi sportnap lesz augusztus 20-án a Hungaroringen

Futóverseny három távon, országúti kerékpár versenyek, babakocsis futás lehetőség, Paddock Klub szurkolói zóna. A Hungaroring adottságait most az egész család kimaxolhatja, mindenki talál megfelelő sportot vagy elfoglaltságot magának.

A Ring Run Race futama pedig a kellő motivációt is biztosítja. A befutóérem hatalmas sikert aratott a Hungaroringen az előző két évben, mindenki buszkén vitte haza a 2018-ban és 2019-ben a futóversenyről. Hasonlóra számíthatnak az idei teljesítők is, de más különlegességgel is készülnek a szervezők. Csapatokat, közösségeket, családokat várnak közös futásra, akik számára meglepetéssel is készülnek.

Ha már indult valaki a Hungaroring bármelyik távján, akkor automatikusan jár az egyedi érem, ez alap. De Velencén a más sportágban induló családtagok elszántságát is díjazni fogják. Ha valaki a családból teljesíti valamelyik kerékpáros távot, és egy közeli rokon fut a tó körül, akkor ők is megkapják a különdíjat.

Akik profi futók, azoknak nem jelent akadályt a félmaraton, de ezért lesz lehetőség rövidebb távok teljesítésére is. 4 km-es és 12 km-es távokon is meg lehet „kóstolni” a legendás Formula 1-es GP pályát.

Egyedül vagy csapatban – menj annyit, amennyit csak tudsz, és jövőre még többet! Nevezz a 4K-ra vagy a 12K-ra, és légy büszke Ring Run Racer!

Részletek és nevezés: http://ringrun.sport4you.hu/

 

Érdemes már most feljegyezni a naptárba a dátumot 2020.08.20, hiszen idén még inkább igaz lesz, hogy:

Az autósport szerelmeseinek kötelező.

A saját határaikat feszegetőknek jó alkalom a megmérettetésre.

Az élményt keresőknek pedig egy egyedülálló lehetőség.

Gyorsan vagy lassan, egy km az egy km, de nem mindegy, hol futod. Ring Run Race.

információ/nevezés:

http://ringrun.sport4you.hu/

Kővári Sándor