Ring Run Race! Ott futhatsz, ahol a FORMULA 1-es versenyzőknek is felmegy a pulzusa

Vannak olyan kihívások, amik csak keveseknek adatnak meg. Repülővel szállni a Lánchíd alatt sokáig lehetetlen volt. Motorral és sílécen leszáguldani a bobpályán kizárólag a kaszkadőrök munkája során lehetséges. És sípályán bringázni is csak az extrém sportolók hóbortja.

De Formula-1 GP pályán most bárki futhat!

A Hungaroring kapui 2019. július 20-án ismét kinyílnak a futók számára. Olyan különleges élményt nyújt ez a lehetőség, ami eddig csak annak a 1200 futónak adatott meg, akik tavaly elindultak az első Ring Run futóversenyen.. A Hungaroring több szempontból is ikonikus pályának tekinthető. Az elmúlt több mint 30 évben az autósport legnagyobb nevei kőröztek itt. Most az ő nyomukban lehet futni a versenyzésre tervezett, tökéletes aszfalton.

A tavalyi eseményhez hasonlóan most is három távon zajlik a Ring Run: 4 km, 12 km és félmaraton várja a nevezőket. A fantasztikus minőségű,  széles aszfaltcsík még a most kezdő futóknak is ideális környezetet biztosít saját határaik feszegetéséhez. A gyorsabb sportolóknak pedig remek alkalom egy komolyabb edzőfutamra, hiszen a Hungaroring körönkénti 36 méteres szintkülönbsége már önmagában is „iramjátékos” futást eredményez, a 6,2 százalékos emelkedő mindenkiből kihozza a maximumot.

Frissítés minden körben elérhető, 4 kilométerenként megoldható a folyadékpótlás és a kalóriabevitel. A befutó időt chipes időmérés rögzíti, valamint a finisher ereklye is garantálja, hogy ez az élményfutás felejthetetlen legyen minden résztvevő számára.

 

Az autósport szerelmeseinek kötelező.

A saját határaikat feszegetőknek jó alkalom a megmérettetésre.

Az élményt keresőknek pedig egy egyedülálló lehetőség.

Gyorsan vagy lassan, egy km az egy km, de nem mindegy, hol futod. Ring Run Race.

NEVEZÉS: http://ringrun.sport4you.hu/

Kővári Sándor