Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/whatever/sport4you.hu/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/misc.php on line 9

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/whatever/sport4you.hu/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 644

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/whatever/sport4you.hu/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Jennifer Aniston a protein megszállottja | Sport4you

Jennifer Aniston a protein megszállottja

Kevés olyan nő van 50 felett, aki olyan bomba alakkal rendelkezik, mint Jennifer Aniston. A színésznő ezért a külsőért nagyon is megdolgozott, hiszen az egészséges étrend mellett rendszeresen jár edzeni is. 

Ha nyomon követjük a színésznőt, akkor felfedezhetünk valamit, ami segít neki formában maradni, mivel a mindennapjai részévé vált. Ez pedig nem más, mint a protein.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés

Jennifer 2020-ban csatlakozott a Vital Proteins márkához, mint a kreatív csapat vezetője. A termékeit már évek óta használta, ezért nagyon boldog volt, hogy részese lehet a márkának, és megoszthatja másokkal is a kollagén fontosságát.

Azóta a színésznő szinte megszállottan fogyasztja a terméket, még a kávéjához is felhasználja, ha éppen kéznél van egy adag.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés

Ha te is kedvet kaptál, hogy kipróbáld mitől ragyog ennyire a hollywoodi híresség, akkor itt van a színésznő kedvenc smoothie receptje is!

Hozzávalók Jennifer Aniston kedvenc smootie italához:

– 1 csésze csokoládés mandulatej

– 2 kanál Vital Proteins csokoládé kollagén peptid

– Cseresznye és banán

– Néhány csepp Stevia

– Antioxidánsok

– 1 csésze jég