A fitneszgurut vonzza a gazdálkodás? Rubint Rékából aranykalászos gazda lett!

Meglepő fordulatot láthatunk Rubint Réka életében, ugyanis a minap egy különleges bejegyzést osztott meg az Instagramon.

A fitneszguru egy bizonyítványt tart a kezében, méghozzá nem is akármilyet. Réka megszerezte az aranykalászos gazda képesítést, amit igazából a szüleinek a tiszteletére szánt. A családjában lévő értékeket pedig szeretné ő is továbbvinni. A posztjában így fogalmazott:

„A mai naptòl Aranykalászos gazdák lettünk! Bízom benne, hogy Édesapám és Édesanyám látnak föntről és most nagyon büszkèk … mert a vér, nem válik vízzé. A bátyàmmal pici korunktól kezdve, keményen dolgoztunk a földeken. Nem volt szünet, nem volt hétvége … munka volt! Hàlàval tartozom a szüleimnek minden egyes napért, amit a következetes nevelésükkel értünk tettek. Akkor, gyerekként ezt duzzogva, ma már büszkén felvállalva képviselem. Sajnos a családi földekre már nem tudunk együtt kimenni, de az életük munkàjànak ezen részét megörökölve, mèltòn szeretnèm kèpviselni azt, amiben mindig is hittek!!!”

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a szeretett fitneszedző búcsút int karrierjének, csupán szeretné méltón képviselni családja örökségét.