“A szemem láttára esett össze” – mondta Berkiről Dietz Gusztáv

Dietz Gusztáv és Berki Krisztián a TV2, A legbátrabb páros című műsorában versenyeztek együtt és ismerték meg egymást.

Az egykori MMA-harcos, Dietz Gusztáv a feleségével, Laky Zsuzsival 2018-ban legyőzte Berki Krisztiánt és Mazsit A legbátrabb páros című vetélkedőben. A sztár halálának hírére elárulta, milyennek ismerte meg őt.

„Meglepett, hogy egészen más ember a valóságban, mint amilyennek gondoltam. Kiderült, hogy két arca van, az egyik a kameráknak szól, a másik egy egészen más, sokkal szimpatikusabb volt, mint amit a nagyközönség láthatott. Egy sokszor érzelmetlen, de gondolkodó ember volt, de sok dologgal nem tudtam azonosulni az ő értékrendjében. Ennek ellenére úgy jöttünk el a műsorból, hogy sokkal jobb viszonyban voltunk, mint amikor odamentünk”

– mesélte a Borsnak.

Dietz szerint már a műsor alatt volt jele annak, hogy Berki nincs a legjobb egészségi állapotban.

„Sokan azon nevettek, hogy hogy leosztottam Berkit. A döntő után mondtam neki, hogy fogyjon harminc kilót az egészsége érdekében. Nem piszkálni akartam ezzel, hanem előtte végignéztem, hogy a mentőorvos oxigénnel hogyan állította fel őt a földről. Pedig öt évvel fiatalabb volt nálam. Kötélhúzó verseny volt, aminek a végére nagyon rosszul lett. Azt hittem, ott kap agyérgörcsöt. Én akkor azért mondtam neki, hogy fogyj harminc kilót, mert ebből baj lesz. Sajnos baj is lett. Nagyon sajnálom, ami történt vele, és a családjával is mélységesen együttérzek”

– mondta.