Nem maradt következmények nélkül Cristiano Ronaldo dühöngése – kirúgták a focistát

Cristiano Ronaldo múlt heti kirohanása nem maradt következmények nélkül. Egy vereséget követően kicsapta egy 14 éves autista kisfiú telefonját a kezéből, tette miatt, vannak, akik nem hajlandóak együtt dolgozni vele a továbbiakban.

A Manchester United szombati Everton elleni 1-0-s veresége után Cristiano Ronaldo dühösen ment le a pályáról, amikor kiverte egy szurkoló kezéből a telefonját, aki épp a kedvenceit videózta. Sokakat megdöbbentett a focista viselkedése, aminek következményei is lettek- írja a Blikk.

Brit sajtóértesülések szerint kirúgták a Save the Children nevű jótékonysági szervezetből, ami azért küzd, hogy megvédje a gyerekeket, illetve gondoskodjon arról, hogy mindig biztonságban érezzék magukat. A szervezet a missziójával ellentmondásosnak ítélte a focista cselekedetét, ezért több mint 10 éves együttműködésük után megváltak tőle.

Azóta a világhírű focista már elnézést kért a kisfiútól az Instagramján:

„Sosem könnyű kezelni az érzelmeket olyan nehéz pillanatokban, mint amilyenekkel most nézünk szembe. Ennek ellenére mindig tisztelettudónak, türelmesnek kell lennünk, és példát kell mutatnunk minden fiatalnak, aki szereti a szép játékot. Szeretnék elnézést kérni a kirohanásomért, és ha lehetséges, szeretném meghívni a szurkolót, hogy nézzen meg egy meccset az Old Traffordon a fair-play és a sportszerűség jeleként.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

Az érintett kisfiú édesanyja azonban azt mondta, hogy fia nem szeretne visszatérni a futballmeccsre. A merseyside-i rendőrség megerősítette, hogy mindkét klubbal beszélnek és kivizsgálják az incidenst, emellett a népszerű labdarúgót a Premier League is büntetheti.