Sztárdiéták: Margot Robbie fogyókúrája kérdéseket vet fel

Sorozatunkban már több hollywoodi sztár diétás módszereit tanulmányoztuk, eddig nem találkoztunk vitatható megoldásokkal, de Margot Robbie ebből a szempontból is különlegesnek mondható.

ScreenBeauty | Actress Margot Robbie | Celebrities

Az ausztráliai farmer lánya imád kiadósakat enni. Képes pillanatok alatt letolni egy egész hamburgert a kisérő sültkrumplival, miközben legurít egy korsó sört hozzá. “Nem vagyok a mértékletesség híve. Borzalmasan érzem magamat, ha nem ehetek. Nálam nem működik az, hogy salátát eszem minden nap és kétnaponta talán belefér egy pohár bor is az étrendembe.”- mondta az Emirates Womannek adott interjújában.

De fontos események előtt ő is bekeményít. Reggelire például áfonyás zabkását vagy zöld turmixot fogyaszt, ebédre sült csirkét barna rizzsel vagy makrélasalátát paradicsommal és uborkával. A vacsorája általában tonhalból és édesburgonyából, vagy zöldségraguból és rizstésztából áll a szigorúbb időszakok alatt.

És ha ez sem elég, akkor jön a vitatható módszer, amiben Margot Robbie személyi edzője a Picture of Margot Robbiekulcsszereplő. David Higgins szerint ugyanis a reggelit sokan túlértékelik, szerinte ugyanis az időszakos böjtölés lehet a sikeres fogyás kulcsa. Az időszakos böjtölés során a nap folyamán mindössze 8 órán keresztül lehet enni, a fennmaradó időben viszont nem. Ez az időszak pedig David szerint bőven elég arra, hogy megfelelő energiával és tápanyagokkal lássuk el a szervezetünket, a fennmaradó időben pedig a testünk megfelelően tud regenerálódni, ráadásul hatékonyabban dolgozza fel a bevitt tápanyagokat. Tehát a reggeli pont kihagyható szerinte.

Mi ezzel nem egészen értünk egyet, de a sztárok trénere már több hírességgel is dolgozott, eredményeit láthattuk, hiszen Naomi Campbell és Claudia Schiffer formában tartását is Ő vezényelte.

De van olyan része Margot Robbie felkészülésének amit mindenkinek ajánlunk, ez pedig a rendszeres sport. MIndig elmondjuk, önmagában a fogyókóra nem tökéletes megoldás, a teljes életmódváltás, a sportolás hozhatja meg a tartós eredményeket. A gyönyörű ausztrál színésznő is így él, rendszeresen bokszol és keményen kardiózik is, hogy megőrizze alakját.