The Rock a bizonyíték arra, hogy 50-hez közeledve sem kell lemondanunk a tökéletes formáról – fotók

Dwayne Johnson testét az ötvenhez közeledve is simán megirigyelhetik a nála jóval fiatalabbak is.

A Szikla életében mindig is fontos szerepet játszott a sport, valószínűleg ennek köszönheti, hogy 49 évesen még mindig elképesztő formában van. A gimnáziumban kezdett el focizni, ami annyira jól ment neki, hogy teljes ösztöndíjjal felvételt nyert az egyetemre Miamiba. Ott az egyetemi futballcsapat sztárja lett. Később játszott a Kanadai Nemzeti Ligában is a Calgary Stemeders csapatában, de két hónap után térdsérülés miatt be kellett fejeznie a szezont. Ez kettétörte profi sportolói karrierjét, így elszalasztotta az NFL-ben való szereplést is.

Az egyetem után úgy döntött, hogy apja Rocky Johnson és nagyapja, Peter Maivia nyomdokaiba lép, és birkózó lesz. A WWE pankrátoraként szerzett hírnevet. 1996 és 2004 között ő volt az első harmadik generációs szupersztár a cég történetében. Két évvel azután, hogy csatlakozott a WWF-hez, meg is nyerte a bajnokságot. Dwayne lett a legnépszerűbb sportolója és a cég reklámarca. 

Kitartásának és akaraterejének köszönhetően nem pecsételte meg idejekorán a sorsát szerencsétlen sérülése, és elképesztő sportkarriert tudhat maga mögött. Így közel az 50-hez pedig tényleg nehéz szavakat találni fizikumára. Nem szívesen dühítenénk fel, az biztos!