Milyen programokkal várunk az AKTIVITAL Feszten?

A kérdés inkább az, hogy mivel nem. Ugyanis annyira széles körű programkínálattal készülünk a rendezvényre, hogy talán még a 3 nap is kevés lesz, hogy mindet kipróbáld. De aggodalomra semmi ok, hiszen azért is rendezzük tematikus blokkokba a repertoárt, hogy mindenki könnyedén ki tudja választani, mi az, ami a leginkább testhez álló számára.

Ahogyan azt már korábban is hangsúlyoztuk, ne egy klasszikus expóra számíts, ám ennek ellenére természetesen lesznek olyan hagyományosnak mondható programelemek is, mint kiállítás és vásár, csak mindezt „újracsomagolva”, egyedi köntösben tálaljuk. A Sportkonyha szekcióban egyébként szó szerint is.

Amire biztosan számíthatsz:

  • Aktív kikapcsolódási ajánlatok, ökoturisztikai desztinációk és családbarát programok ismertetése
  • Sport- és szabadidős ruházati cikkek, kiegészítők és felszerelések értékesítése
  • „Hogyan csináld?” típusú termék- és szolgáltatásbemutatók, kipróbálási lehetőséggel egybekötve
  • Izgalmas előadások és workshopok ismert természetfotósokkal, túravezetőkkel, sportolókkal és példaképekkel
  • Interaktív programok
  • Ügyességi vetélkedők a helyszínen felépített akadálypályákon és egyéb installációkon

Bár az esemény középpontjában alapvetően a túrázás, a kerékpározás, a futás és a vízi sportok állnak, számos olyan további mozgásformával is találkozhatsz nálunk, amelyek a természetben önállóan vagy mikroközösségben (családdal, barátokkal) végezhetők.

A fesztivál alapelve, hogy minden egy helyen megtalálható legyen, így valamennyi tartalmi elemnek van gyakorlati (kipróbálás, részvétel), edukatív (hol, hogyan), valamint TCR (felelős közösségi lét) lába is.

Szeretettel várunk tehát az AKTIVITAL Feszten 2022. március 11. és 13. között a BOK Rendezvényközpontban. Addig is kövesd folyamatosan a weboldalunkat és a közösségi média csatornáinkat a friss hírekért és érdekességekért!