Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/whatever/sport4you.hu/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/misc.php on line 9

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/whatever/sport4you.hu/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 644

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/whatever/sport4you.hu/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Mert kell egy hely – AKTIVITAL Feszt a BOK Rendezvényközpontban | Sport4you

Mert kell egy hely – AKTIVITAL Feszt a BOK Rendezvényközpontban

A 2022. március 11. és 13. között megrendezendő AKTIVITAL Fesztnek a BOK Rendezvényközpont ad otthont. Ennél kiválóbb helyszínt el sem tudnánk képzelni az eseménynek, ahová 20 000 m2 területen több mint 100 együttműködő partnert, tartalomszolgáltatót és kiállítót várunk, valamint a 3 nap alatt mintegy 15 000 látogatóra számítunk.

A BOK Rendezvényközpont a Budapest Sportcsarnok 1999. évi pusztulása után került felépítésre. Az „A” és „C” rendezvénycsarnokok 2006-ban készültek el. A létesítmény évek óta Magyarország legkorszerűbb rendezvényhelyszíne, évente több mint 120 eseményt fogad be.

A kitűnő megközelíthetőség és az ingyenes parkolóhelyek jelentős száma nagy segítség a vendégeknek. A belső terek oszlopok nélküli kialakítása, a szekcionálhatóság, a különtermek, valamint a helyszínen működő étterem teljes körű catering szolgáltatása is roppant vonzó a rendezvényes partnerek számára.

Fedett, 200 m-es verseny futókört is tartalmazó atlétika pályával rendelkezik a csarnok, ezért minden évben itt rendezik meg a fedettpályás atlétikai OB-t. Olyan kiemelkedő sportrendezvényekkel várja a közönséget jövőre a BOK, mint például a 2022-es birkózó EB, a férfi kardvívó világkupa, vagy éppen a női párbajtőr GP. A közelmúltban pedig az UEFA 2020 Labdarúgó EB központi bázisaként is funkcionált a létesítmény, továbbá az MTV EMA díjkiosztó gálának is otthont adott.

Térkép: https://goo.gl/maps/23RMibrq88GXdCmZ8

Ott találkozunk jövő márciusban az AKTIVITAL Feszten! További információkat az esemény weboldalán találsz, a friss hírekért pedig érdemes követned a közösségi média csatornáinkat.