AKTIVITAL Feszt – Másként kell mozognunk

Miért, mi változott? Röviden: minden. Bővebben: megváltoztak a környezeti tényezők és a fogyasztói szokások is. Ez betudható egyrészt a felgyorsult világnak, az információs társadalom rohamos fejlődésének; másrészt viszont a pandémia ugyancsak szerepet játszik az eddig megszokottaktól jelentősen eltérő igények kialakulásában.

Alapvetően következő tendenciák figyelhetők meg, amikkel nekünk mint az AKTIVITAL Feszt szervezőinek számolnunk kell:

  • Ki a szabadba a COVID ellen! – Továbbra is szeretnénk ápolni a társas kapcsolatainkat, ám ezt a jelenlegi vírushelyzetben biztonságosan csak a szabadban tehetjük meg. Éppen ezért a kültéri aktivitások fellendülése töretlen.
  • Mikroközösségek felerősödése  Úgyszintén a járvány következményeként, elsősorban kisebb közösségekben, szűkebb családi vagy baráti körben szervezünk mostanában szívesebben programokat.
  • Azonnali szükségletek kielégítése – És ez a tendencia már nem csupán a Z-generáció sajátja. Ennél fogva azok a mozgásformák nőttek a legtöbbet, amik akár az „ajtóból kilépve” is űzhetők.
  • Az „élet-sportok” kerültek előtérbe – Olyan mozgásformákat részesítünk előnyben, amelyek a sportérték mellett szórakoztatóak is, és ezáltal az életünk szerves részévé válhatnak akár hosszú távon is.
  • „Multitehetségek” lettünk  A sokszínűség iránti igény a szabadidős aktivitások terén is tetten érhető, itt a különböző sporttevékenységek kombinációjában manifesztálódik.
  • Tudatosabb vásárlói magatartás  „Mire van valójában szükségem?” – jelenleg már ez határozza meg a fogyasztói hozzáállást.

A fenti kihívásokra reagálva, azokból levonva a tanulságot, úgy gondoljuk, hogy ennek a rendezvénynek arról kell szólnia, hogy az aktív kikapcsolódást keresők új generációját tartsuk vagy hozzuk játékba azáltal, hogy magával ragadó „betekintést” nyújtunk a lehetőségek világába úgy, hogy azokat maga is átélhesse.

Ugye ezek után nem is lehet kérdés, mi lesz a programod 2022. március 11. és 13. között? Szeretettel várunk az AKTIVITAL Feszten! Addig is kövesd a weboldalunkat és a közösségi média csatornáinkat, hogy ne maradj le a legfrissebb hírekről, újdonságokról!