AKTIVITAL Feszt – Lehet-e új a nap alatt?

Mi hiszünk abban, hogy lehet! Elrugaszkodva a klasszikus kiállítás és vásár koncepciójától, most egy olyan interaktív találkozóra invitálunk, ahol valós párbeszéd alakulhat ki a kiállítók és a látogatók között, lehetőség van az információtranszferre, a kipróbálásra és az élményszerzésre, hogy a (3) nap végén olyan útravalóval térhess haza, amit szó szerint és átvitt értelemben is bele tudsz építeni a mindennapjaidba.

Az AKTIVITAL Feszt, amelynek a BOK Rendezvényközpont ad otthont 2022. március 11. és 13. között, a legjobban talán az alábbi 4 szóval jellemezhető:

Tesztpark | Inspirációbázis | Élménykavalkád | Vásár

Mindezt egy kicsit kibontva, a következőkre számíthatsz, ha ellátogatsz az eseményre:

  • A jövő év várhatóan legnagyobb szabású szabadidős mozgás és ökoturisztika tematikájú tesztparkja, ahol különböző akadálypályákkal, szórakoztató és adrenalinnövelő aktivitásokkal várunk.
  • Egy igazán különleges, attrakciókkal teli hely, ahol egy időben informálódhatsz, tanulhatsz, kipróbálhatsz és részt vehetsz; mindezt azzal a céllal, hogy közös családi aktív élményeket szerezz, amelyek veled maradnak a fesztiválon innen és túl.
  • Egy valóságos élménykavalkád, ahol valamennyi korosztály, a teljesen kezdőtől egészen a haladóig megtalálja a neki leginkább vonzó kikapcsolódási formát, programot és a felfedezésre váró helyeket.
  • Inspirációbázis, sőt, a rendezvény interaktivitása okán inspirációtranszfer, ami figyelmet kelt, ismertet, részvételre és kipróbálásra ösztönöz, valamint számos lehetőséget mutat, hogy a fesztivál során szerzett élményeket később újra átélhesd.

Reméljük, ezzel a kis kedvcsinálóval sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet és veled is találkozunk jövő márciusban! Addig is figyeld a weboldalunkat és kövesd a közösségi média platformjainkat, hogy ne maradj le a friss hírektől és újdonságokról!