Ki kér parfét? – Avagy az AKTIVITAL Feszt tematikája

Sokféleképpen lehet kimozdulásra csábítani az embereket. Hiszünk abban, hogy a kikapcsolódás olyan, mint a parfé: mindenki szereti.* A mi dolgunk, hogy ehhez kinyissuk a lehetőségeket, hogy bárki megtalálja a számára leginkább testhez álló aktivitást és programkínálatot.

*„Tudod, mit szeretnek még? A parfét. Találkoztál olyannal, akinek azt mondtad, együnk egy kis parfét, és azt mondta, nem, utálom a parfét? A parfé isteni!” (Szamár a Shrekből)

A 2022. március 11. és 13. között, a BOK Rendezvényközpontban megrendezésre kerülő AKTIVITAL Feszten a túrázás, a bringázás, a futás és a vízi sportok a fő tematikai irányok. Ám ezeken felül minden olyan további mozgásforma is helyet kap, amely a természetben önállóan vagy mikroközösségben (családdal, barátokkal) végezhető.

Az alábbi 9 tematikus szekcióval biztosan találkozhatsz a háromnapos rendezvényen:

  1. Inspiráció Színpad: izgalmas előadások és interaktív workshopok természetfotósokkal, túravezetőkkel, sportolókkal és példaképekkel.
  2. Sportkonyha: hasznos tippek, trükkök és praktikák túrázóknak, hogy minél egészségesebb és táplálóbb ételeket csomagolhassanak össze, vagy többnapos kirándulások esetén készíthessenek el a természet lágy ölén.
  3. Kihívás Zóna: egyszerre sportos és szórakoztató kihívások, ügyességi versenyek, az esemény helyszínén felállított akadálypályák.
  4. Vízen / Vízparton: telepített úszómedence különböző edukatív, játékos és versenyjellegű programokkal, valamint további vízi sportok bemutatása és kipróbálása száraz terepen.
  5. Gurulva: játékok és megmérettetések, látványos bemutatók, valamint edukatív programok nem csak 2 keréken – bringa workshop, KRESZ-park, trial, pumpapálya, görkori, gördeszka és e-bike.
  6. Fenn a hegyekben: mászófal a gyerekeknek, via ferrata a felnőtteknek – a határ a csillagos ég. (Elemlámpa kötelező!)
  7. Erdőn-mezőn: a látogatók kipróbálhatják, mennyire jó „erdőkerülők” lennének – természetjárási etikett kicsiknek és nagyoknak, terepfutás (trail), nordic walking, szabadulósátor, hajtány, mezítlábas park, és még számos egyéb szórakoztató programelem.
  8. Futva: van, aki futócipőben; más inkább gyalogszerrel szereti felfedezni a természet szépségeit. Mi mindannyiukra gondoltunk és számos meglepetést tartogatunk számukra.
  9. Just for Fun: érezd jól magad! Ugrókötél, hullahopp, trambulin, tollaslabda, sportlövészet, teqball, teqvolley, óriás akadálypálya minden korosztálynak. Játékos versenyszámokkal várunk minden kedves érdeklődőt, sőt, a legügyesebbeket ajándékkal is jutalmazzuk.

Ugye veled is találkozunk jövő márciusban az AKTIVITAL Feszten?

További információkért látogass el a rendezvény weboldalára, valamint a friss hírekért kövesd a Sport4you közösségi csatornáit!