SPORT4YOU Mozgásfeszt 2024 – MOZGÁS | ÉLMÉNY | KIHÍVÁS

Vajon milyen lehet egy aktív kikapcsolódással és amatőr tömegsportokkal kapcsolatos programkínálatot és termékeket felvonultató interaktív sportparádé? Látogass el 2024. április 12. és 14. között a BOK Rendezvényközpontba, hogy megmutathassuk! Téged is vár a SPORT4YOU Mozgásfeszt!

Sport4You Mozgásfeszt
Forrás: Canva

A SPORT4YOU Mozgásfeszt a 2024-es tavasz legnagyobb szabású szabadidős mozgás tematikájú tesztparkjának, kiállításának és vásárának ígérkezik. Azzal a nem titkolt szándékkal szervezzük meg ezt az eseményt, hogy arra ösztönözzük látogatóinkat, másképp tekintsenek a mozgásra, kikapcsolódásra, mint korábban. Célunk, hogy teljesen kezdőtől egészen a haladóig, korhatár nélkül mindenki megtalálja a neki leginkább vonzó kikapcsolódási formát, programot és a felfedezésre váró helyeket.

SPORT4YOU Mozgásfeszt: Ahol megtalálhatod a saját mozgásformád!

Nem tudod, milyen mozgásformát válassz? Nem tudod, hova menj sportolni? Még sosem csináltad és jól jönne szakértő véleménye? Esetleg meg is vennéd, hogy azonnal indulhass? Vagy csak kipróbálnád? A SPORT4YOU Mozgásfeszten minden kérdésedre választ kaphatsz! 

Szeretnénk megmutatni: minden adott ahhoz, hogy bárki elkezdjen sportolni, mozogni, csak egy kis inspiráció szükséges hozzá! Hiszünk abban, hogy kikapcsolódni mindenki szeret; a mi dolgunk, hogy ehhez kinyissuk a lehetőségeket, hogy bárki megtalálja a számára leginkább testhezálló aktivitást és mozgásformát.

Sport4You Mozgásfeszt
Forrás: Canva

Ez a fesztivál nem egy hagyományos expó, hanem egy tesztpark, egy attrakciókkal teli hely, egy valóságos élménykavalkád, valamint egy olyan inspirációbázis, amely számos lehetőséget mutat, hogy később újra átélhesd az itt szerzett élményeket.

Kilenc tematikus zónával vár a SPORT4YOU Mozgásfeszt!

9 tematikus szekcióval készülünk, hogy mindenki megtalálja a számára érdekes, izgalmas területet.

Stratégiai partnerünk Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton, a Balatont megkerülő, egykörös futóverseny.

XVIII. ULTRABALATON rajtja előtt 3 héttel várjuk az egyéni indulókat és a csapatokat is, hogy itt közösen ráhangolódjanak a várva várt eseményre. Felállítunk majd egy versenyközpontot is, ahol már a rajtcsomagokat is át lehet venni és bármit meg lehet kérdezni a szakértő kollégáktól.

Kövess minket!

Szeretettel várunk áprilisban a SPORT4YOU Mozgásfeszten; addig is folyamatosan jelentkezünk friss hírekkel és újdonságokkal weboldalunkon, valamint a Sport4you közösségi csatornáin – kövess minket!

Sport4You Facebook-oldal

Sport4You Instagram-oldal