Dolgok, amik nem hiányozhatnak egy egészségtudatos nő táskájából

Hiába is próbálnánk szépíteni, a 2020-as évekre olyan szinten felgyorsult körülöttünk a világ, hogy néha már azt gondoljuk, valaki megállíthatná a Földet, mi ki akarunk szállni. Egy modern, aktív életet élő nő második otthona gyakorlatilag a táskája lett – ami nem is csoda annak függvényében, hogy sokan kora reggeltől késő estig konstans úton vannak. Mik azok a dolgok, amiknek kötelező jelleggel a táska tartalmát kell képezniük, hogy soha ne történjen baj?

Az ember élete során az első dolgok között tanulja meg az örök alapvetést: a női táskába minden IS befér; és van, aki még azt is képes megduplázni. Összeszedtük mindazt, ami elengedhetetlen kelléke egy az egészségére odafigyelő, aktív életet élő nő táskájának.

  1. Víz

Víz nélkül nincs semmi. Egy 70 kilós embernek naponta 3,3 liter folyadékot kell meginnia. Ez a kiindulópont, innen 10 kiló különbségenként kell csökkenteni vagy növelni a mennyiséget 4 decivel. Ha edzel, 30 percenként nyugodtan számolj rá plusz 4 decit. És ami még fontos: ne vásárolj eldobható palackokat! Legyen dedikált vizesüveged, amivel magadon és a környezeten is segítesz!

  1. Clean eating

Diéta alatt a szénhidrát utáni vágy sajnos bármikor megérkezhet. Erre az esetre ne csokikat pakolj be a táskádba, hanem valami egészségeset! Mondjuk zéró cukros fehérjeszeletet, magvakat, szénhidrátcsökkentett termékeket. Ezek lesznek a legjobb barátaid.

  1. Kozmetikumok

Elindulsz korán reggel munkába, onnan rohansz edzésre, onnan bevásárolni, onnan pedig haza. A sorrend lehet más, de a sebesség általában ugyanaz. Ilyen tempó mellett egyértelműen kell az embernek izzadásgátló és tusfürdő – az Eucerin kínálatában mindent megtalálsz, amire szükséged lehet.

  1. Edzőcucc

Sokaknak a konditerem a második otthonuk, így olyan táskára van szükségük, amiben akár a ”tesi cucc” is elfér cipővel együtt. Reméljük, mondanunk sem kell, hogy edzés előtt alap a sminklemosás, bőrtisztítás. Ne akarj leizzadni full sminkben, rossz lesz utána tükörbe nézni! És akkor az egészségügyi okokról, a pórusok eltömődéséről még nem is beszéltünk.

 

  1. Telefon

És tartozékai: töltő, okosóra, aktivitásmérő okoskarkötő, füles, stb. Töltőkből és fülhallgatóból érdemes akár egy ”táskás” pakkot összeállítani, amit sosem veszel ki a onnan. Árban nyilván húzósabb, mintha mindig elpakolnád, amit otthon is használsz, de amikor először felejted otthon valamelyiket, rá fogsz jönni, hogy annyira azért nem is vészes.

Na, és neked mi van a táskádban? 🙂