Dolgozni akarsz a kerekded idomokért? Popsiedzés fitneszszalaggal!

El tudjuk érni a kerek, formás és izmos popsit, akárki akármit mond! Meg is mutatjuk, hogyan kezdjetek neki, méghozzá egy különös megoldásban! Az otthoni edzések eszközeivel már foglalkoztunk,  de mai popsiedzésünk fitneszszalaggal történik.

A gumiszalag egy olyan eszköz, amit nem érdemes nélkülöznöd az életedből. Pláne azért nem, mert ennek segítségével új szintre tudod emelni, a fokozatos ellenállásban rejlő lehetőségeket. Az eszköz pilates vagy fitnesz szalag néven is ismert és jótékony hatása kétségtelen.

A gumiszalag kis méretének köszönhetően akár a zsebedben is elfér, így nincs több kifogás, az eszközt bármikor bárhova magaddal tudod vinni, így mindig tudsz vele edzeni.

Teljes testes átmozgatására elég csupán egyetlen eszköz: egy gumiszalag. A szalag segítségével izomzatodat eredményesen tudod edzeni, anélkül, hogy több időt kéne szánnod a napi edzésekre. A gumiszalaggal végzett gyakorlatok egyik nagy előnyét az adja, hogy a gyakorlatokat csak szépen lassan tudod kivitelezni, így mind testileg mind mentálisan folyamatosan leterhelés alatt vagy a feladat elvégzése során.

A szalag ténylegesen hozzájárul az izomzat erősítéséhez úgy, hogy közben az ízületeket védi a negatív behatásoktól.

Kössétek rá az eszközt a bokáitokra, és indulhat a popsiformálás. Figyelem, ha most elkezditek, nyáron már sokkal jobban fog állni a bikinialsó a strandon! Gyerünk csajok, vágjatok bele!

forrás: https://www.thera-team.hu/