Topforma az időhiány ellenére? Csináld így!

Az időmenedzsment nem csak a munkánkban fontos, hiszen az időhiány az egyik legfőbb oka annak, hogy sokan kihagyják életükből a sportot. Tények időhiány ellen!

Topforma időhiány ellenére? Csináld így!

 

Időmenedzsment egy aktív életért

Az időoptimalizált edzésprogram elengedhetetlen, hogy az elfoglalt emberek hétköznapjaiba is mozgást tudjunk illeszteni, hiszen a legtöbben a sporton spórolnak időt. Megoldva az érintettek gondjait, kutatók kifejlesztettek egy olyan edzéstervet, ami kifejezetten az idő szorításában élőknek nyújt segítő kezet.

Hatalmas felmérés, több mint háromszáz konditeremmel

A felmérést több mint tízezer jelentkezővel végezték, több mint háromszáz fitneszstúdióban. A tanulmány a résztvevők száma miatt a témában az eddigi legnagyobbnak bizonyult. Az eredmények azt igazolták, hogy a résztvevők döntő többsége be tudott építeni az életvitelébe egy idő-optimalizált edzéstervet, mindezt úgy, hogy a jelentkezők harmincöt százaléka korábban az időhiány miatt semmilyen sporttevékenységet sem tudott végezni.

A négyhetes edzésprogram alapján az érintettek teljesítménye több mint ötvenhárom százalékkal nőtt meg, a testsúly láthatóan csökkent, és a testtömegindex (BMI) értéke is mérsékeltebb lett.

A ráadás

Az edzéstervben a résztvevők négy héten keresztül heti két alkalommal félórás programon vettek részt, amely hat gyakorlatból állt. A már említett előnyök mellett általánosan tapasztalható közérzetjavulás és elégedettségérzés lett úrrá a jelentkezőkön. Elmondásuk szerint az egyhónapos periódust követően sokkal boldogabbak voltak, és elégedettebbek a szabadidő, egészség, önkép témakörökben.