Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/whatever/sport4you.hu/wp-content/themes/thevoux-wp/inc/misc.php on line 9

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/whatever/sport4you.hu/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 644

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/whatever/sport4you.hu/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Öt szokás, ami a legtöbb sikeres futónál megtalálható! | Sport4you

Öt szokás, ami a legtöbb sikeres futónál megtalálható!

Sok futó gondolkozik azon, vajon mit csinálnak jobban a többiek, amitől annyival sikeresebbek. A válasz nem nehéz. Egy csomó olyan kisebb trükk van, amit ha te is szokásoddá teszel, ugyanolyan sikeressé válhatsz, mint ők. Akkor lássuk, melyik öt szokás fordul elő leggyakrabban a sikeres futóknál!

Fejlődésre vonatkozó célokat is állítanak, nem csak egy végcélt!

Ez a trükk nemcsak folyamatosan fenntartja majd a motivációdat, de rengeteg sikerélményed lesz tőle. Fontos, hogy megtapasztaljuk, milyen érzés elérni egy célt, még ha az kisebb is, mint a „valódi”, avagy távolabbi célunk.

Nem akarnak mindent egyszerre!

El kell döntened, milyen célokat szeretnél a legjobban megvalósítani! Muszáj priorizálnod, különben ha mindent egyszerre szeretnél megvalósítani, semmi sem fog összejönni, és csak a kudarcélmény marad.

A negatívumokat is elfogadják!

Kimutatták, hogy azok az emberek, akik számítanak arra, hogy kudarcot vallhatnak, és képesek elfogadni a negatívumokat is, azok nagyobb sikerrel érik el a céljaikat, mint azok, akik megpróbálják figyelmen kívül hagyni a kudarc lehetőségét.

Szem előtt tartják a céljaikat!

Valahogy mindig emlékeztetik magukat arra, miért is küzdenek. Higgy magadban! Számos kutatás kimutatta már, hogy azok az emberek, akiknek konkrét elképzelésük van a céljukról, azok nagyobb eséllyel érik el azt, mint azok, akiknek csak lóg a levegőben, hogy valamilyen sikerre vágynak.

Megválogatják a szavaikat!

Fogalmazz pozitívan: ahelyett, hogy úgy mondanád, mit nem akarsz, mondd azt, amit igazán szeretnél. Egy példa: az „egészséges és szexi akarok lenni” mondat sokkal jobbat tesz neked, mint a szimpla „nem akarok kövér és egészségtelen lenni”.