Sztárdiéták: Margot Robbie fogyókúrája kérdéseket vet fel

Sorozatunkban már több hollywoodi sztár diétás módszereit tanulmányoztuk. MadonnaPenélope Cruz, és Scarlett Johansson is egyedi receptek alapján tartja formában magát, de eddig nem találkoztunk vitatható megoldásokkal.  Margot Robbie ebből a szempontból is különlegesnek mondható,, módszerét csak bemutatjuk, nem ajánlanánk senkinek.


Az ausztráliai farmer lánya imád kiadósakat enni. Képes pillanatok alatt letolni egy egész hamburgert a kísérő sülkrumplival, miközben legurít egy korsó sört hozzá. “Nem vagyok a mértékletesség híve. Borzalmasan érzem magamat, ha nem ehetek. Nálam nem működik az, hogy salátát eszem minden nap és kétnaponta talán belefér egy pohár bor is az étrendembe.”- mondta az Emirates Womannek adott interjújában.
De fontos események előtt ő is bekeményít. Reggelire például áfonyás zabkását vagy zöld turmixot fogyaszt, ebédre sült csirkét barna rizzsel vagy makrélasalátát paradicsommal és uborkával. A vacsorája általában tonhalból és édesburgonyából, vagy zöldségraguból és rizstésztából áll a szigorúbb időszakok alatt.


És ha ez sem elég, akkor jön a vitatható módszer, amiben Margot Robbie személyi edzője a kulcsszereplő. David Higgins szerint ugyanis a reggelit sokan túlértékelik, szerinte ugyanis az időszakos böjtölés lehet a sikeres fogyás kulcsa. Az időszakos böjtölés során a nap folyamán mindössze 8 órán keresztül lehet enni, a fennmaradó időben viszont nem. Ez az időszak pedig David szerint bőven elég arra, hogy megfelelő energiával és tápanyagokkal lássuk el a szervezetünket, a fennmaradó időben pedig a testünk megfelelően tud regenerálódni, ráadásul hatékonyabban dolgozza fel a bevitt tápanyagokat. Tehát a reggeli pont kihagyható szerinte.
Mi ezzel nem egészen értünk egyet, de a sztárok trénere már több hírességgel is dolgozott, eredményeit láthattuk, hiszen Naomi Campbell és Claudia Schiffer formában tartását is Ő vezényelte.

De van olyan része Margot Robbie felkészülésének amit mindenkinek ajánlunk, ez pedig a rendszeres sport. Mindig elmondjuk, önmagában a fogyókúra nem tökéletes megoldás, a teljes életmódváltás, a sportolás hozhatja meg a tartós eredményeket. A gyönyörű ausztrál színésznő is így él, rendszeresen bokszol és keményen kardiózik is, hogy megőrizze alakját.