Kardió máshogy: zsírégetés kickbox-edzéssel!

Lassan újraindul az élet, folyamatosan enyhítenek a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokon. A szabadtéri sportok már korlátozás nélkül űzhetőek, de sokan maradnak még a négy fal között, vannak akik nem szeretnének kockáztatni. A konditermek, mozgásközpontok által kínált órák között egyre nagyobb népszerűségnek örvend a cardio kick-box, de ha nem juthatunk el kedvenc edzőtermünkbe, akkor is van hiánypótló megoldás. Nem véletlenül, ugyanis ez a mozgásforma nem csak nagyon hatékony, de ha egyszer kipróbáljuk, biztosan nem állunk meg egy alkalomnál. Gigi Hadid, Karli Kloss és Kendall Jenner is előszeretettel választják ezt az edzést.

 

 Miért jó a cardio kick-box?
  • Növeli az önbizalmadat
  • Erős leszel. Valóban erős…
  • Nagyon hatékony stresszoldó

 

Felsorolni is nehéz, hogy mennyi előnye van ennek az edzésformának, attól kezdve hogy nincs szükség hozzá előképzettségre, vagy eszközökre, a szívedre gyakorolt jótékony hatásán át, egészen addig, hogy gyorsabban fogsz elaludni, és az alvásod minősége is javul.

 

Otthon is elvégezhető videón a zsírégetés és kardióedzés a kick-box módszere! Üss és rúgj, ha kell, gondold magad elé, akit szeretnél, és oldd a stresszt, miközben égeted a kalóriákat! Hajrá, lányok, próbáljátok ki, érdemes!

 

forrás: https://winnerzone.hu/miert-kezdd-el-azonnal-a-cardio-kick-box-ot/