Az alakformálás legnehezebb része: így formáld a csípőd!

Bemutattunk már több olyan edzést, ami a különböző testrészekre fókuszál. De csípőre rakódó zsírpárnák a leginkább „ragaszkodóak”, nagyon nehéz megszabadulni tőlük. A csípő körüli izmokat is, mint testünk minden izmát, lehet edzeni. Az edzés során nemcsak erőnlétre teszünk szert, hanem fokozatosan visszaadjuk e testrészünk flexibilitását. Ami flexibilis, az nehezen törik, így edzés vagy izomerősítés során úgy meg tudjuk erősíteni a csípő körüli izmokat, hogy az egyre kevésbé lesz terhelésnek kitéve a mindennapi tevékenységeink során.

Ma mutatunk erre is egy nem könnyű, de hatásos edzést, ami segítségével még a popsit és a lábakat is tudjuk erősíteni. Kezdd el a csípőd formálását még ma, hálás leszel érte néhány hónap múlva! Gyerünk lányok, alig több mint tíz percre van szükség, hajrá!

Figyeljetek a részletekre! Talajon végzett gyakorlatok közben, ahhoz hogy eredményes munkát tudjon végezni a hasizom, le kell szorítani a derekunkat a talajra így elkerülve az esetleges derékfájást is. De ilyenkor dolgozik a csípőhorpasz izom is.