Az igazi Forrest Gump! Valóban átfutotta az USA-t?

 

Los Angeles és Boston: keresve sem találnánk távolabbi pontokat Amerikában. Majdnem annyira messze vannak egymástól, mint amekkora őrültségre vállalkozott 2015-ben Patrick Sheeney. Sokan repülővel sem szívesen vágnak neki a hosszú útnak, Patrick módszere egy fokkal kényelmetlenebb. Úgy hívják, futás.

Képtalálatok a következőre: Patrick Sweeney runner"

A 36 éves férfi  egyes szakaszokon még futócipőt sem használt, mezítláb rótta a kilométereket, ahogyan azt a Tarahumara indiánok tanácsolták. Szerintük az nagyon egészséges. Naponta átlagosan 40 mérföldet futott, ami alatt rengeteg szemetet, de még egy gyémántgyűrűt is talált. Az utat Los Angelesben még tudta, hiszen ott lakik, onnantól a Google Maps volt a legjobb barátja.

Összesen 3355 mérföldet tett meg 1000 óra alatt, ami azért távolról sem rossz. Előfordult, hogy 10 napig nem zuhanyozott, mert nem volt rá lehetősége. Pihe-puha ágyikója sem volt mindig, egyszer egy börtönben ajánlottak neki szállást. De miért csinálta mindezt? Az 100 Mérföld Klub jótékonysági alapítványon akart segíteni, aminek célja, hogy a gyerekek legalább 100 mérföldet fussanak egy tanév során. Hatalmas tisztelet!

Google Map