Soft Ball! Otthoni edzéshez és rehabilitációs gyógytornához is ajánljuk

A soft ball vagy body ball egy kisebb méretű, puha labda, amivel intenzív, erősítő edzéseket végezhetünk.  A nem keményre fújt lasztival történő munka instabilitást eredményez, ennek hatására testünk izmainak jobban kell dolgozni, hogy az egyensúlyi helyzetet meg tudjuk tartani. Az izomcsoportokat  sok szögben dolgoztatja meg. Használatával javul az ízületi mozgékonyság, az egyensúlyérzék, a testtartás, testtudat és az izomérzet

A Soft-Ball használata minden korosztály számára, sport, megelőzés vagy rehabilitáció céljából is ajánlott.

 

A fitness területén, valamint otthoni használatra egyaránt alkalmas. A pilates, gyógytorna területén számos gyakorlat kivitelezésénél jut főszerephez. A Soft Ball – Pilates Ball – Body Ball – Miniball – Over Ball bevált, kis helyigényű sporteszköz, amit használhatunk erősítő, zsírégető és készségfejlesztő edzésekhez. A labdában lévő levegőmennyiség szabályozása lehetővé teszi a test homorulataiba történő behelyezést, így tehermentesíti az ízületeket és segíti a helyes ízületi szög megtartását. Jól bírja a terhelést, akár testsúlyunkat is. Rugalmassága révén jól préselhető.

A soft ball ára sportboltokban igen kedvező, érdemes beszerezni egyet és gyakorolni vele. Mutatunk néhány példát, hogy mire használhatjátok! Edzésre fel!