A bringások valóra vált álma

Sok esetben problémát okoz, hogy hol tartsuk a kerékpárt és a hozzá szükséges eszközöket. Fontos, hogy kéznél is legyen minden, de mégse a „szoba közepén” tároljuk a bringás dolgokat. Íme, a tökéletes megoldás, minden kerékpáros erre vágyik!

Kapcsolódó kép

Bicikli tároló, avagy műalkotás

A Vadolibero bringás innovációra szakosodott szervezet új terméke a kerékpártárolást egyszerre teszi látványossá és funkcionálissá is, mind a bringa, mind a tartozékai számára. A könyvespolcok ihlette bringás polc a kerékpárunkat mint egy színpadon mutatja be, a kapcsolódó eszközöket pedig az ergonomikusan elhelyezett polcokba tehetjük. A ruhaszárítónak is használható felső íves rész egyben egy led sor, amivel – érintésre bekapcsolva – esztétikusan meg is világíthatjuk a bicajt. A bringások álma minden fajta kétkerekű tárolására alkalmas az országúti verzióktól a mountain bike-ig.

Az álom nem olcsó

A tökéletes tárolás ára 3700 eurónál kezdődik, és attól függően változik, hogy milyen extrákat kérünk bele. A termék világosbarna és sötétbarna színekben érhető el, két méter magas és ugyanilyen széles, mélysége pedig hatvan centiméter. A százhuszonöt kilogramm súlyú tároló tölgy- és nyírfából, valamint rozsdamentes acélból készült, hogy az esztétikum mellett hosszú távon is élvezhessük a tárolás módját.