A Vértest így még biztos, nem láttad – OTT A HELYED!

Különleges esemény az évben egyszer.

Az évben először és egyszer kerül megrendezésre a Vértes Szíve Natúrfeszt, ami az aktív kikapcsolódást valami egészen különleges élménnyel köti össze. Az ingyenes rendezvény, ahol a gyerekek nemhogy jól érzik magukat, hanem egyenesen imádni fogják, Csákváron kapta helyét.

Május 11-én lovastúra és bakancsos túra mellett városkerülő biciklitúrán is kipróbálhatod magad. A város megkerülésével teljesen más szemszögből láthatod a Vértest és a természet adta szépségeit. A tavalyi rendezvényen rengetegen csatlakoztak a tekeréshez, amin az egész család képviseltette magát. Ez nem csoda, hiszen az egész fesztivált úgy alakítottuk ki, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát.

A túrák mellett a kerékpározás kapja a legnagyobb szerepet, hiszen sprintversenyre és MTB Próbára is lehet nevezni TELJESEN INGYEN. Sőt, ha a sprintversenyen szerencsés vagy, egy CUBE kerékpár is a tiéd lehet. Nincs más dolgod, mint nevezni, tekerni és várni, hogy a te nevedet húzzuk-e ki a dobozból. Ha így lett, Szalontay Sándor, magyar pályakerékpáros bajnoktól veheted át az új járgányt.

Apropó járgány! Ha a sprintversenyen túl még gyorsulnál egy kicsit, akkor van egy jó hírünk! Kipróbálhatsz több elektromos autót, gokartot és különböző szuper közlekedési eszközt május 11-én Csákváron.

Részletek és nevezés: https://www.vertesszivefesztival.hu/

Kövesd a Vértes Szíve Natúrfesztet a FACEBOOKon!