Győzd le TE a bajnokot!

Mutasd meg, mennyire vagy gyors!

Május 11-én Csákváron kerül megrendezésre a Vértes Szíve Natúrfeszt, amin Szalontay Sándor pályakerékpáros magyar bajnok is részt vesz. Sőt, ha érzed magadban az energiát és a vágyat, hogy megmutasd, milyen gyors vagy 100 méteren, akkor már most érdemes nevezned az ingyenes amatőr sprintversenyre. Azon felül, hogy trófeát is kapsz, ha a legjobbak között vagy, egy sorsoláson is részt vehetsz.  Egy CUBE kerékpár lehet a tiéd, amit egyenesen Szalontay Sándortól vehetsz át. Megéri próbára tenni magad, igaz?

A számos fellépő – többek között  TNT „Track” – mellett,  sok aktív kikapcsolódást nyújtó, kellemes, biztonságos és ingyenes túrákkal találkozhatnak az eseményre látogatók. Ha a kihívást és a szépséget keresed egyben, akkor ott a helyed Csákváron, hiszen az MTB Próbán a Vértesben gyönyörű erdei ösvényeken tekerhetsz 20km-t 280m szintkülönbséggel.

 

Akkor is neked való az esemény, ha a versenyeken nem szeretnél indulni. A városkerülő biciklitúrán olyan útvonalon indulhatsz el, amit az egész családoddal biztonságosan tudsz teljesíteni. Amellett, hogy szuper időt tölthetsz el a szabadban, a táj és a társaság felejthetetlen élménnyel gazdagít majd!

Részletek és NEVEZÉS: https://www.vertesszivefesztival.hu/

Kövess minket a FACEBOOKON!