Lélegzetelállító Assassins Creed témájú parkour videó!

Egy fiatal, utcai akrobatákból álló csoport úgy döntött, életre hívja az Assassins Creed nevű videojátékot. Élesben, az utcán mutatják meg a nagyvilágnak, hogy mindaz, amit a játékban végrehajthatunk, az életben is lehetséges.

Nyilván sokan hallottatok már az Assassins Creed nevű méltán híres számítógépes játékról. Ebben a játékban egy bérgyilkost alakíthatunk, aki elképesztő mutatványok végrehajtása közben igyekszik kiiktatni azokat a személyeket, akiket munkaadói el kívánnak távolítani az élők soraiból. A látványos akciójáték elképesztő sikert aratott, olyannyira hogy számos folytatása is megjelent a játék 2007-es debütálása óta.

A széria sokakat inspirált, többek közt a free-run ~ az úgynevezett „szabad futás” és a parkour világát is felrázta. Olyannyira, hogy egy fiatal, utcai akrobatákból álló csoport úgy döntött, életre hívja a videojáték szereplőit és élesben, az utcán mutatják meg a nagyvilágnak, hogy mindaz, amit a játékban végrehajthatunk, az életben is lehetséges. Ezek a srácok nem ismernek félelmet, vagy ha ismerik, akkor igen jóban lehetnek vele…