Igazi családi hétvége lesz szeptember 15-én a Velencei-tó partján

Futóverseny három távon, országúti és mountainbike kerékpár versenyek, gyerek futamok, családi tókerülés. A Velencei-tó adottságait most az egész család kimaxolhatja, mindenki talál megfelelő sportot magának.

A Ring Run sorozat pedig a kellő motivációt is biztosítja. A befutóérem hatalmas sikert aratott a Hungaroringen, mindenki buszkén vitte haza a július 15-i futóversenyről. Hasonlóra számíthatnak a Ring Run Velence teljesítőit is, de más különlegességgel is készülnek a szervezők. A családi teljesítményt és a visszatérő sportolókat külön medállal honoroláják, ilyet nem vihet majd haza mindenki.

Ha már indult valaki a Hungaroring bármelyik távján, akkor automatikusan jár az egyedi érem, ez alap. De Velencén a más sportágban induló családtagok elszántságát is díjazni fogják. Ha valaki a családból teljesíti valamelyik kerékpáros távot, és egy közeli rokon fut a tó körül, akkor ők is megkapják a különdíjat.

Akik profi futók, azoknak nem jelent akadályt a 29 km-es táv, de ezért lesz lehetőség rövidebb pályák teljesítésére is. 4 km-es és 12 km-es távokon is meg lehet „kóstolni” a Velence pályálat, vagy váltóban lehet teljesíteni a teljes kört.

 

Egyedül vagy csapatban – menj annyit, amennyit csak tudsz, és jövőre még többet! Nevezz a 4K-ra vagy a 12K-ra, és légy büszke Ring Run Racer!

Részletek és nevezés: http://ringrun.sport4you.hu/